Перший віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області, член виконкому ФБУ Мирослав Карабін прокоментував чемпіонат України серед чоловіків та жінок

Перший віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області, член виконкому ФБУ Мирослав Карабін прокоментував чемпіонат України серед чоловіків та жінок

Перший віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області, член виконкому ФБУ Мирослав Карабін прокоментував чемпіонат України серед чоловіків та жінок.

«Дякуємо Збройним силам України за те, що завдяки їм наші спорсмени мають змогу виступати на міжнародних турнірах, чемпіонаті України. Це перше, що хотілося б сказати.

Місцепроведення змагань дуже компактне, все необхідне на місці, не потрібно додатково кудись їздити. Ми намагалися створити комфортні умови для всіх спортсменів, які приїхали з різних куточків України. Бо ми є велика боксерська Україна і не важливо хто звідки родом.

Мені дуже приємно, що Федерація боксу України в особі її президента Кирила Шевченка була присутня тут протягом всього часу, ми дуже вдячні за це. Разом об’єдналися команда Івано-Франківської області, відділення НОКУ, спортивних шкіл і тренери федерації Івано-Франкіської області, яку очолює народний депутат Роман Мулик, що також дало великий поштовх для проведення чемпіонату.

На змаганнях ми побачили багато хороших і сильних спортсменів, кращі з яких будуть відібрані до національної команди України і будуть готуватися до відбрікових турнірів на Олімпійські ігри у Парижі 2024 року.

Хотілося б щоб наші спорстмени виступили успішно тому, всі разом ми докладемо для цього всі зусилля».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.