Олександр Манчак – віце-президент Федерації боксу України з міжнародних відносин відвідав тренувальну базу в Тисовці:

Олександр Манчак – віце-президент Федерації боксу України з міжнародних відносин відвідав тренувальну базу в Тисовці:

«Я відвідав базу де тренуються наші спортсмени, провів збори з тренерами та жіночою командою України. Обговорили всі нагальні питання та чітко визначили план дій, передав усім вітання від президента ФБУ – Кирила Валерійовича Шевченка.

Також я поспілкувався із керівником бази – полковником Василем Пилипчаком, вона призначена більше для зимових видів спорту і не вистачало потрібного для боксерів інвентаря. Тому за сприяння полковника і Міністерства молоді та спорту все необхідне вже є. Базу повністю доукомплектували для чудового тренувального процесу. Ще одним великим плюсом є те, що світло там є завжди.

Як в чоловічій так і в жіночій командах чудовий мікроклімат. З ними працюють тренери, які чітко знають що робити, я приємно вражений всім процесом.

Наразі складається така ситуація, що Міністерство молоді та спорту виділяє 400 грн на харчування для однієї особи, більше поки немає змоги виділяти. Ми розуміємо, що для спортсмена цього замало. Тому разом з ФБУ та начальником бази, ми налагодили логістику в цій місцевості і докупили все необхідне».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.