В Івано-Франківську відкрили фотопроєкт «Янголи спорту».

В Івано-Франківську відкрили фотопроєкт «Янголи спорту».

Нещодавно в Івано-Франківській області відкрили фотопроєкт “Янголи спорту”, було представлено більш ніж сто різних історій спортсменів та тренерів, які віддали своє життя за наші державні цінності.

Проєкт започатковано спортивним комітетом України, чимала заслуга в цьому президента спортивного комітету України Шевляка Іллі. На відкриття заходу, де було представлено історії понад 120 героїв українського спорту, прийшли рідні, друзі та побратими героїв.

Серед почесних гостей були присутні: голова Івано- Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, народний депутат України, президент ФБУ Івано-Франківської області, перший віце-президент ФБУ Роман Мулик та народний депутат Едуард Прощук, а також заступник міського голови Олександр Левицький, президент ФБУ Кирило Шевченко та голова відділення Національного олімпійського комітету в Івано Франківській області, віце-президент Федерації боксу Івано-Франківської області Мирослав Карабін.

«Експозиція була чудовою, вона зачепила кожного за живе. Сподіваюсь, незабаром ми зможемо відвідати її і в Києві за сприяння нашого мера Віталія Кличка», – поділився Кирило Шевченко.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.