Чемпіон світу за версією WBA у найлегшій вазі Артем Далакян захистив свій титул перемігши одноголосним рішенням суддів у поєдинку проти Давіда Хіменеза.

Чемпіон світу за версією WBA у найлегшій вазі Артем Далакян захистив свій титул перемігши одноголосним рішенням суддів у поєдинку проти Давіда Хіменеза.

Команда Union Boxing Promotion

Як відомо, українець проводив свій шостий захист титулу WBA в андеркарті бою між Ентоні Ярдом та артуром бетербієвим. Перед підписанням контракту на проведення бою, команда українця на чолі із керівником промоутерської компанії Union Boxing Promotion Юрієм Рубаном не знала про це. Артем Далакян навіть хотів відмовитись від захисту титулу в цей день, вся команда налаштована категорично проти представників країни-агресора, хоч бетербієв наразі й представляє Канаду.

Аліна Шатернікова із прапором України на Wembley Stadium

У зв’язку з цією ситуацією команда українця зробила все для того, аби ніяким чином не перетинатись із представниками цього спортсмена. Таким чином, вдалося перенести бій на 7-му пару замість передостанньої. Після бою Артем здав обов’язковий аналіз на перевірку допінгу і вся команда покинула стадіон Вемблі.

Таким чином були оформлені пропускні бейджі команди

Додамо, що від Федерації Боксу України підтримати чемпіона відправився перший віце-президент ФБУ, президент федерації боксу Житомирської області Олег Ільченко. Також, протягом всього періоду підготовки на шляху до захисту титулу Далакяна, разом з командою був генеральний секретар ФБУ, один з очільників Union Boxing Promotion Дмитро Єлисеєв.

Дмитро Єлисеєв та Олег Ільченко

Після своєї перемоги в інтерв’ю прес-службі Union Boxing Promotion чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі прокоментував свою перемогу:

“Я дуже радий, що мені вдалося додержати слова і привезти знову пояс до України. Цей бій присвячується Україні!”

Артем Далакян

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.