Президент Федерації Боксу України, заслужений тренер України Кирило Шевченко відвідав відкриття Всеукраїнського турніру і Києві.

Президент Федерації Боксу України, заслужений тренер України Кирило Шевченко відвідав відкриття Всеукраїнського турніру і Києві.

Поспілкувались про історію проведення цього турніру:

«Колись турнір мав назву «Звільнення міста Києва від фашистських загарбників», зараз ми назвали його «Кубок Києва». Він завжди проходив в залі спортивного комплексу «Київського національного університету будівництва і архітектури», традиції зберігаються і сьогодні змагання проходять саме тут».

На турнірі боксери змагаються за виконання нормативу «Майстра спорту України» з боксу:

«Турнір майстерський, переможці отримають звання «Майстра спорту України».

Поспілкувались про міжнародний турнір «Меморіалу Іштвана Бочкаї»:

«На жаль, я особисто не зміг потрапити на цей турнір, що проходить в Угорщині. Але у наших спортсменів є підтримка всієї нашої боксерської спільноти та підтримки в лиці першого віце-президента ФБУ Олега Ільченка та віце-президента ФБУ з міжнародних питань Олександра Манчака. Сподіваюсь мені вдасться відвідати півфінали та фінали. У нас хороша команда. Це висококласний турнір із сильними суперниками. Є можливість показати свій рівень та відточити майстерність і набратись досвіду».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.