Кирило Шевченко: За найвищими результатами завжди стоїть наполеглива та тяжка праця!

Кирило Шевченко: За найвищими результатами завжди стоїть наполеглива та тяжка праця!

Президент Федерації Боксу України, заслужений тренер України прокоментував виступ збірної команди України з боксу на міжнародному турнірі в Угорщині:

«Я задоволений результатами нашої команди. Вітаю із золотом наших Олександра Хижняка та Ярослава Харциза, Юрія Захарєєва та всіх срібних і бронзових призерів. Юрій показав хороший бокс та був визнаний кращим боксером турніру, він у чудовій формі і я впевнений, що він здатен на більше, як і всі інші. Іноді, необхідно програти, щоб зрозуміти, що ти не досконалий і потрібно завжди прагнути найвищих результатів.

Наша команда дуже хороша, є лідери, ми можемо показувати і гідні ще кращих результатів. Я не згоден із поразкою нашого капітана – Дмитра Замотаєва, але це також своєрідний поштовх для нього, щоб показувати більш впевнений бокс.

Дівчата наші молодці, завоювали дві срібні нагороди та 5 бронзових. Всі провели гарний збір в гірській місцевості і наступний турнір в Болгарії провели б краще. Але через допуск до турніру білорусів, нехай і під нейтральним прапором, ми туди не їдемо. Я дякую спортсменам та тренерам за їхню працю та результати!»

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.