22 лютого 2022 року в українському боксі почалась нова сторінка. Відбулись вибори нового президента федерації боксу України. Більшість президентів багатьох обласних федерацій боксу, спортсмени, тренери та відомі на весь світ українські спортивні функціонери підтримали Кирила Шевченка.

22 лютого 2022 року в українському боксі почалась нова сторінка. Відбулись вибори нового президента федерації боксу України. Більшість президентів багатьох обласних федерацій боксу, спортсмени, тренери та відомі на весь світ українські спортивні функціонери підтримали Кирила Шевченка.

З цієї нагоди президент ФБУ, заслужений тренер України дав свій коментар:

“Рівно рік тому мені довірили очолити федерацію боксу України. Перш за все, я хочу всім подякувати за довіру і вашу повагу, сподіваюся ви не пожалкували про цей вибір, вам вирішувати. До цього я 13 років очолював федерацію боксу Києва та ще був членом багатьох обласних федерацій боксу України.

Нам дістався нелегкий час – через 2 дні після того, як я очолив ФБУ почалось повномасштабне вторгнення російського агресора. Через це, 4-5 місяці я не міг повноцінно займатися федерацією боксу через війну!

Моя особиста думка – у нас сьогодні дуже дружний колектив та боксерська родина. Ми сильна команда, яка разом приймає рішення і разом розвиває бокс у цей найскладніший для країни час. Попри все, ми рухаємося вперед. У цю війну кожен показав своє обличчя – хтось пішов захищати батьківщину, та ризикувати життям, а хтось втік та перебіг на бік ворога! Наші хлопці, діти та дівчата показали справжню українську позицію, показали, що ми незламні. Дуже гірко усвідомлювати втрату багатьох спортсменів та тренерів, які загинули в цій жахливій війні. Царство небесне та Вічна пам’ять всім!

Я на чолі із усім колективом намагаємося виконувати обіцянки та заохочувати наших боксерів у цей складний час. Вірю, що наша команда стала і буде ставати ще сильнішою! Ми ще більше об’єдналися і стали сильнішими духом. Вже видно результати роботи жіночої, молодіжної та дорослої команди. У нас супер хлопці та дівчата. Пишаюся, що ми всі поряд з ними!

На мою думку разом ми змогли досягти основного, що нас довгі роки усіх турбувало в боксі – це справедливого суддівства. Окрема подяка за це голові суддівської комісії та усім нашим суддям!

Окрему подяку хочу виказати усім, хто допомагав нам узаконити документи нової федерації. Дякую кожному президенту обласних федерацій боксу, які підтримали мене та нас, дуже дякую усім тім, хто в ці складні часи допомагає федерації та нашим боксерам. Окрема подяка міністерству молоді та спорту, міністерству юстиції та ще багатьом людям, які підтримали нас.

Я хочу подякувати кожному з вас за довіру та підтримку! Сподіваюся і молюся, щоб я вас не підвів, а тільки об’єднав і зробив сильніше у всьому. Вірю – далі буде краще. Рухаємось лише вперед. Дякую ще раз кожному за вашу підтримку та позицію!

Слава Богу! Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Героям!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.