Федерація боксу України підтримала ініціативу легендарного українського боксера Володимира Кличка створити благодійний фонд допомоги родинам загиблих українських спортсменів та тренерів

Федерація боксу України підтримала ініціативу легендарного українського боксера Володимира Кличка створити благодійний фонд допомоги родинам загиблих українських спортсменів та тренерів

Про це розповів президент федерації боксу України Кирило Шевченко:

Більше року й трьох місяців Україна бʼється в широкомасштабній війні, яку принесла на нашу землю росія.
Українці вражають світ стійкістю і відвагою в боротьбі за свою волю і незалежність своєї держави.
В цій битві ми втрачаємо найкращих і найвідданіших патріотів.

Героїв, які б мали будувати і розвивати нашу країну. Тяжких втрат зазнає і спортивна спільнота України. Тому, що багато спортсменів, тренерів, чемпіонів у різних видах спорту пішли захищати свою країну. І багато з них віддали свої життя в цій варварській війні.

Декілька днів тому, поховали ще одного героя – майстра спорту України з боксу, чемпіона України серед юнаків та юніорів, члена збірної команди України Олександра Онищенка. Він загинув під Бахмутом.

За даними Міністерства молоді та спорту України, в боротьбі з російським агресором загнуло 293 спортсмени, серед яких і тренери та працівники фізичної культури.

Федерація боксу України переконана, що їх родинам – батькам, дітям, дружинам, як і родинам усіх полеглих українських героїв, потрібна підтримка і допомога.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко виступив з ініціативною, яку підтримала ФБУ. А саме – створення Благодійного фонду допомоги родинам загиблих українських спортсменів та тренерів.

Володимир, зокрема, спрямує на фонд виплати, які були визначенні йому державою як олімпійському чемпіону, екс-чемпіону світу. Але він раніше за ними не звертався. Також, Володимир Кличко залучатиме до фонду допомогу всіх небайдужих українських та іноземних благодійників.

Федерація боксу України звертається до спортивної спільноти та українських вболівальників спорту долучатися до такої ініціативи, надсилати свої пропозиції, долучатися і в якості співзасновників фонду.

Свої пропозиції кожен може надіслати на електронну адресу ФБУ: ubfbox@gmail.com чи звернутись за телефоном +380 932 04 00 00

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.