Для збірних команд України було придбано сучасний фізіотерапевтичний апарат комбінованої ультразвукової та електротерапії

Для збірних команд України було придбано сучасний фізіотерапевтичний апарат комбінованої ультразвукової та електротерапії

Ініціативу команди лікарів федерації боксу України у придбанні цього апарату вдалося реалізувати за допомогою федерації боксу України та осередків ФБУ. Решту коштів, яких не вистачало, особисто додали президент федерації боксу України Кирило Шевченко, перший віцепрезидент федерації боксу України Олег Ільченко та президент Київської міської федерації боксу України Олександр Негода.

Головний лікар чоловічої збірної України з боксу Максим Масляний детальніше розповів прес службі федерації боксу України про переваги даного апарату:

Мобільність і багатофункціональність устаткування дозволяє лікарям ефективно працювати з різними травмами опорно-рухового апарату в «полі», тобто, безпосередньо під час проведення навчально-тренувальних зборів чи змагань.

Враховуючи важливість даного етапу підготовки до ліцензійного турніру – Європейських ігор, це дає значні можливості медичного менеджменту реабілітації спортсменів для виходу на пік форми.

Від усього лікарського колективу хочу висловити подяку федерації боксу України та особисто Олександру Негоді за суттєву та своєчасну допомогу у нашій спільній справі – успішній підготовці до виступів наших спортсменів у Польщі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.