Вчора у Білій Церкві відбулось урочисте відкриття 37-го Всеукраїнського турніру серед молоді та жінок молоді памʼяті героя України, льотчика-космонавта Павла Поповича

Вчора у Білій Церкві відбулось урочисте відкриття 37-го Всеукраїнського турніру серед молоді та жінок молоді памʼяті героя України, льотчика-космонавта Павла Поповича

В турнірі приймають участь 131 боксер із 19 областей та команди Києва. Спортсмени змагаються за присвоєння звання «майстра спорту України» з боксу.

У відкритті турніру взяли участь президент Київської обласної федерації боксу  Костянтин Калашніков, державний тренер національної збірної України з боксу Юрій Шевчук, призер Олімпійських ігор Олександр Гвоздик, член виконкому ФБУ Володимир Матвійчук, радник президента ФБУ Геннадій Ніколайчук, віцепрезидент ФБУ Олександр Гордієнко, президент WBC Ukraine Микола Ковальчук, президент Білоцерківської міської ФБ Ігор Гейло та віцепрезидент Білоцерківської міської ФБ Вʼячеслав Бульківський.

Федерація боксу України вітає учасників турніру та бажає кожному проявити себе якнайкраще. Вдячні організаторам за проведення турнірів, що займають вагоме місце в історії  українського боксу.

Олександр Гвоздик, який беззаперечно має за спиною легендарну кар’єру в аматорському боксі своєю присутнісю підтримав українську молодь та приділив усім час, роздаючи автографи та фотографуючись із учасниками змагань. Сам чемпіон зізнався, що ніколи не боксував на цьому турнірі, але знає про його славну історію. Також, підл час турніру Олександр підписав боксерські рукавички, які відправлять на передову українським захиникам.

Олександр Гвоздик та Микола Ковальчук

До речі, свого часу на турнірі імені Павла Поповича  перемагали майбутні чемпіони світу – Володимир Кличко, Сергій Дзінзірук, Віктор Постол та Юрій Нужненко.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.