З 26 по 30 травня в Нідерландах проходив міжнародний турнір “Кубок Ейндховена”, де українська команда посіла друге загальнокомандне місце, завоювавши 11 нагород

З 26 по 30 травня в Нідерландах проходив міжнародний турнір “Кубок Ейндховена”, де українська команда посіла друге загальнокомандне місце, завоювавши 11 нагород

На участь у цьому турнірі цього року зареєструвалось 25 країн.

«Турнір був проведений на дуже високому рівні. Прекрасні номери, харчування та зал проведення боксерських поєдинків, а головне – все в одному місці. Наша команда посіла друге командне місце, хоча ми могли б зайняти і перше, якби не помилка рефері», – ділиться враженнями від турніру президент ФБУ Кирило Шевченко, який особисто був присутній на змаганнях разом з командою.

На тцьому престижному турнірі класу “А” українські боксери здобули 5 “золотих” нагород, а саме чемпіонами стали: Ярослав Михалушко, Богдан Толмачов, Павло Іллюша, Ратмір Турчанінов та Дмитро Колісніченко.

Маємо 4 “срібних” медалей, які здобули Данило Лозан, Руслан Цикало, Геннадій Масленніков та Ашот Кочарян.

А також, в активі збірної команди України дві “бронзові” нагороди, які здобули Андрій Халецький та Василь Ткачук.

Українська команда команда також отримала дві індивідуальні нагороди. Кращим боксером турніру в Ейндховені визнали Павла Іллюшу.

Нагороду “кращому судді” вручили Святославу Дьомкіну.

Лідер збірної України у ваговій категорії до 86 кілограмів Богдан Толмачов та другий номер чемпіонату України 2022 року у ваговій категорії до 67 кілограмів Ярослав Михалушко поспілкувались із прес службою федерації боксу України про свої виступи на турнірі в Нідерландах.

“Ми пройшли досить довгу підготовку до цього турніру, провівши певну кількість поєдинків на попередніх турнірах я набрався бойового досвіду та гарно провів цей турнір. У фіналі я зустрівся із Леганассом Ідрісом (Бельгія), якому програв на минулому турнірі в Литві на півфінальній стадії. Проте, цього разу я взяв реванш і вважаю, що показав гарний бокс, не зважаючи на травму, яку я отримав напередодні турніру.

Хочу висловити слова подяки нашим Збройним Силам України, якщо б не вони, кожен з нас не зміг би тренуватись у тих умовах, в яких ми зараз знаходимось. А також, дякую нашому керівництву, за те, що приїхали нас підтримати та врівноважили неоднозначне суддівство на цьому турнірі”, – ділиться Богдан Толмачов.

Ярослав Михалушко зокрема розповів про те, який міжнародинй турнір для нього був найважчим цього року та про те, як почував себе:

Я думаю, що найважчий турнір цього року був в Угорщині (Дебрецен). Там було більше конкурентних бійців, більше поєдинків і всі вони були з дуже хорошими боксерами. Я задоволений своїм виступом, приїхало багато країн, це крутий турнір. До цих змагань я підійшов у дуже гарній формі, почував себе заряджено та дуже впевнено, але думаю, що є ще куди додавати.

Поки не знаю, де буду далі боксувати, тому чекаємо інформації. Хотів би подякувати нашим воїнам за можливість боксувати та спокійно жити.

Федерація боксу України дякує нашим спортсменам, їх тренерам, медичному штабові та всім, хто підтримував команду за ці чудові результати.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.