У Дніпропетровській федерації боксу хочуть зірвати вибори нового керівництва, які там ще не проводилися ніколи!

У Дніпропетровській федерації боксу хочуть зірвати вибори нового керівництва, які там ще не проводилися ніколи!

Сьогодні, це справа рук віцепрезидента Дніпропетровської федерації боксу – Батури Дмитра Ігоровича та незмінного президента – Савченко Віктора. Дмитро, також, ще і заступник Андрія Павелка (президента УАФ), який досі очолює відділення НОК України у Дніпропетровській області. НОК України від самого початку праці оновленої федерації боксу України підтримує її та керівництво тому, що всі хотіли змін на краще в українському боксі. Всі обʼєдналися задля спільної мети, а Дмитро Батура, який невідомо на яких засадах став віцепрезидентом вищевказаної федерації, намагається зірвати чесні вибори. Він знищив футбол та НОК в регіоні, та ще хоче знищити й бокс. Вважаємо це за неповагу до НОК, федерації боксу України та всіх, хто бореться за справедливість в українському та світовому боксі.

Повідомляємо, що в разі недотримання статуту ФБУ, Дніпропетровську обласну федерацію боксу буде виключено КДК та створено нову, де чесно буде обраний обласною боксерською спільнотою новий президент.

“Віктора Савченко усі дуже поважають як боксера, але його поведінка в цьому випадку незрозуміла. Якщо його всі так люблять, чому він не хоче піти на чесні вибори та знов на 4 роки очолити регіон законно? Адже всі мають функціонувати за правилами, які зазначені в єдиному статуті федерації боксу України! Закликаємо припинити маніпулювати людьми та триматися за владу! Схоже на те, як колишній очільник ФБУ Продивус і досі якось маніпулює деякими акціями, які вже нікого не цікавлять. Вже не говорячи про те, як він під час війни України з росією працює пліч-о-пліч із представником країни-агресора – Умаром Кремльовим, який очолює Міжнародну організацію аматорського боксу. Та всі ці маніпуляції уже не пройдуть тому, що ми працюємо з Міністерством молоді та
спорту, НОК та легітимними осередками ФБУ”, – коментує президент федерації боксу України Кирило Шевченко.

Нагадуємо, вибори відбудуться 25.07 о 11.00 у місті Дніпро за адресою Набережна Перемоги 9Б.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.