Раді повідомити всім справжнім вболівальникам українського  боксу, що в державному реєстрі Кирила Шевченка було поновлено на посаді президента Федерації боксу України!

Раді повідомити всім справжнім вболівальникам українського боксу, що в державному реєстрі Кирила Шевченка було поновлено на посаді президента Федерації боксу України!

Зміни, які відбулися в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців України не могли бути законними, що і підтвердило Міністерство юстиції України.

З інсайдерських джерел стало відомо, що Володимир Продивус не займає важливу позицію у Міжнародній організації аматорського боксу.

Контрольно-дисциплінарна комісія України прийняла рішення довічно виключити з Федерації боксу України Володимира Продивуса. Також, під час проведення Виконавчого комітету ФБУ його члени проголосували за те, щоб привести дію рішення відкликати його з Ради Директорів IBA, яке було прийняте на конференції у Житомирі 9 вересня 2022 року. Це рішення буде надіслано EUBC та IBA тому, що українська боксерська спільнота не вважає Продивуса гідним представляти Україну на міжнародному рівні аматорського боксу.

Саме тому, Продивус намагався протизаконно повернути собі владу в ФБУ, щоб всіляко показати своєму керівнику, що він має владу у ФБУ, бо інакше в нього немає права представляти Україну в IBA.

Федерація боксу України висловлює подяку за відновлення справедливості Міністерству юстиції України, всім друзям та порядним людям, які втрутилися задля відновлення правди у цій ситуації. Правда завжди перемагає!

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава Українському боксу!

Смерть ворогам!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.