У Полтаві вперше за довгий час пройшов боксерський захід – матчева зустріч з боксу на честь захисників України

У Полтаві вперше за довгий час пройшов боксерський захід – матчева зустріч з боксу на честь захисників України

Глядачі мали змогу побачити 12 поєдинків досить високого рівня, адже кращі боксери Полтавської області приймали кращих боксерів із Київської, Харківської, Одеської та Івано-Франківської областей.

Було присутнє керівництво Полтавської обласної військової адміністрації, керівництво ФБУ, керівництво федерації боксу України Полтавської області на чолі із президентом Миколою Семенягою, який доклав великих зусиль в організацію цього заходу, українські зірки боксу та спортивні функціонери. 

Віцепрезидент ФБУ з міжнародних звʼязків Олександр Манчак, який від імені президента ФБУ Кирила Шевченка приїхав підтримати цю подію, коментує цю зустріч так:

«Не дивлячись на погодні умови, все було проведено на дуже високому рівні. Погода внесла свої корективи, але свято боксу всеодно відбулося, ми побачили чудовий бокс, який відвідали багато глядачів та почесних гостей, влади міста Полтава, керівництва федерації боксу Полтавської області. Приємно, що бокс повернувся до Полтави. Слава українському боксу та нашим захисникам, завдяки яким, ми можемо проводити такі заходи».

Також, від імені президента ФБУ Кирила Шевченка, Олександр Манчак вручив подяки всім, хто приклав багато зусиль задля можливості проведення цього  заходу, а саме: Президенту Полтавської обласної федерації боксу України, Заслуженому тренеру України Миколі Семенязі, Начальнику Полтавської обласної військової адміністрації Дмитру Луніну, нолові суддівської колегії федерації бокса України Миколі Каракулову, Заслуженому тренеру України – Михайлу Мельнику, меценату та засновнику компанії Stroyset Євгенію Долгому. 

Федерація боксу України висловлює вдячність організаторам, боксерам, тренерам та всім, хто причетний до проведення цього боксерського заходу у Полтаві, а також нашим славним ЗСУ, без них, це все було б неможливо зробити.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.