Боксери збірної України серед еліти про  тренувальний табір в Ірландії , який нещодавно завершився.

Боксери збірної України серед еліти про  тренувальний табір в Ірландії , який нещодавно завершився.

«Міжнародний досвід це дуже важливо для нашої збірної, хотілось би більше зборів проводити закордоном, тоді і рівень наших боксерів буде набагато вищим. 

За роки в команді ми з хлопцями вже дуже добре один одного вивчили. Тому на зборі відчувалася різниця коли ми стояли з ірландцями в парах, адже в них свій стиль у нас свій, а це допомагає ставати більш різноманітним і непередбачуваним в ринзі», – говорить срібний призер Чемпіонату України 2022 року Кирило Стоянчев.

Чемпіон України з боксу 2022 року Аркадій Карцан коментує наступним чином:

«Харчування та проживання були тут на хорошому рівні, як і на рівні олімпійська база для тренувань. Спортсмени та тренери з Ірландії виявились приємними та дружелюбними, готовими співпрацювати з нами задля підвищення рівня нашого та їхнього боксу. 

Робота в нас була вибудована наступним чином: день ми стоїмо з ними у парах, день працюєм самостійно за планом нашого головного тренера. 

Хочу відмітити, що боксери в Ірландії дуже хороші, я би сказав що бойової закалки, хлопці хоч і трохи поступаються нам за технікою, але не відступають характером, тому 3 раунди завжди з ними найцікавіші. 

Мій спаринг-партнер фіналіст Євроігор, які нещодавно проводились у Польщі  і це дуже цінний та важливий досвід для подальших турнірів».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.