Член Виконкому Федерації боксу України, учасник Олімпійських ігор, бронзовий призер Чемпіонатів Європи та світу Володимир Матвійчук висловив впевненість, що при злагодженій роботі колективу ФБУ, результати її діяльності будуть йти вгору: 

Член Виконкому Федерації боксу України, учасник Олімпійських ігор, бронзовий призер Чемпіонатів Європи та світу Володимир Матвійчук висловив впевненість, що при злагодженій роботі колективу ФБУ, результати її діяльності будуть йти вгору: 

«Я знаю, що президент ФБУ робить усе від себе залежне, аби федерація процвітала і спортсмени збірних команд України показували високі результати на міжнародному рівні. Звичайно є недопрацювання по різним питанням, але є багато факторів, які впливають на весь процес – це війна, недостатнє фінансування. Лишились питання по суддівству, але по усім питанням йде робота, працює керівництво, працює виконком. Я впевнений, що при дружній роботі федерації, усі питання будуть врегульовані».

Віцепрезидент Київської обласної федерації боксу розповів, що з нетерпінням очікує Чемпіонат України з боксу серед еліти:

«Уся боксерська спільнота України в очікуванні головного старту року. Де ми – шанувальники боксу, побачимо безкомпромісний, яскравий та видовищний бокс, адже перемога на чемпіонаті України – це шанс поїхати на ліцензійний турнір та вибороти путівку на ОІ. І ми – уся боксерська спільнота, України, покладаємо великі надії на чесне та справедливе суддівство. Адже саме від суддівських правильних рішень, залежить результат поєдинку».

Також, Володимир Матвійчук відзначив роботу команди Київської обласної федерації боксу, підсумки якої були підбиті на звітно-виборчій конференції:

«Нещодавно Київська Обласна Федерація Боксу, провела звітно-вибрчу конференцію та відсвяткувала своє 20-річчя з чим я ще раз хотів би привітати усіх причетних. Було обрано нового президента КОФБ – Юліана Москаленка. Спортсмени, тренери, функціонери отримали пам’ятні подяки від Костянтина Калашнікова, який 20 років розбудовував бокс в Київській області. 

На цій конференції було прийнято декларацію «Український бокс проти російської агресії», сподіваюсь, цю декларацію підтримають всі ті, від кого залежить розвиток українського боксу. В сьогоднішніх умовах є багато труднощів у нашій роботі, але я бажаю усім сил наснаги та великих перемог заради України! Дякую нашим Героям за можливість працювати на благо розвитку українського боксу Слава Україні!»

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.