Президент Чернігівської обласної федерації боксу України Євген Артюх дав інтервʼю для Федерації боксу України напередодні Чемпіонату України серед еліти

Президент Чернігівської обласної федерації боксу України Євген Артюх дав інтервʼю для Федерації боксу України напередодні Чемпіонату України серед еліти

Він розповідає про зміни в діяльності ФБУ із приходом Кирила Шевченка, які для себе виділив: 

«Однозначно зміни відбулися на краще, Кирило Шевченко взяв на себе велику відповідальність, можна тільки уявити на скільки це важко. Багатьох тоді влаштовувало все, вони звикли все терпіти, але Кирило Валерійович та інші все ж закликали всі осередки діяти рішуче. Зараз всі рішення приймаються демократично, а головне, як президент так і віцепрезиденти постійно на звʼязку і кожен може зателефонувати та вирішити свої питання».

У звʼязку із спробами Олександра Негоди втримати президентське крісло Київської федерації боксу, Євген Артюх побачив потребу у тому, щоб прокоментувати рішення останньої конференції ФБУ позбавити його членства в організації:

«Особисто я, дізнавшись про всі вчинки Негоди, не здивувався від слова зовсім. Не було ніяких сумнівів голосувати за його пожиттєве позбавлення членства у ФБУ. У 2022 році у нас була така ситуація, після якої я часто говорив, що Негода таке враження працює на іншу команду. Щоб підтвердити у 2022 році, що дійсно обласні осередки ФБУ проводять легітимні зібрання, треба було поставити печатку кожної із федерацій. Олександр тоді виявив ініціативу стежити за цим, і коли вже президенти під час реєстрації питали де треба печатку ставити, він каже: «Їх не треба ставити, достатньо підпису». Замість того, щоб контролювати цей процес, Негода робив все можливе, щоб печаток стояло якомога менше».

А також, очільник Чернігівської федерації боксу поділився очікуваннями від Чемпіонату України серед еліти, до якого залишилось менше одного місця:

«Не сумніваюсь, що Чемпіонат України у Львові пройде на високому рівні, як і завжди це було у Львові. Очікую, що суддівство буде обʼєктивним та переможцями стануть найсильніші спортсмени. Це головний старт для них цього року, тож я бажаю всім боксерам удачі!»

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.