Підготовка до Чемпіонату України серед молоді 2023 року в розпалі, одне з місць де проходить підготовка – Олімпійський фаховий коледж імені Івана Піддубного 

Підготовка до Чемпіонату України серед молоді 2023 року в розпалі, одне з місць де проходить підготовка – Олімпійський фаховий коледж імені Івана Піддубного 

Завдяки новому керівництву коледжу на чолі із директором –  Олександром Москаленком, меценату – Денису Брічці та команді однодумців, зал боксу обладнаний всім необхідним. Хоча не так давно, зі слів Дениса Брічки, все було зовсім інакше:

«Коли ми почали роботу над оновленням цієї бази, тут був жах, скажімо так. Крок за кроком все почали відновлювати. Зал боксу розширили вдвічі, закупили більше снарядів, поставили ринг. Тепер спортсмени мають де в парах постояти, зробити ОФП, де побігати, загалом, чудово підготуватись. За час нашої роботи вже виховали 2 майстра спорту та переможця чемпіонату України. Результат є, тому далі більше».

Наразі, спортсмени при коледжі готуються до молодіжного Чемпіонату України, про це розповідає Заслужений тренер України – Віктор Войтенко: 

«Ми готуємось до Чемпіонату України серед молоді, від нашого коледжу їде троє боксерів. Дай Боже їм здоровʼя та удачі на турнірі. Треба набиратись досвіду, адже багато змагань пропускаємо зі зрозумілих причин. Шкода, що не поїхали на Чемпіонат Європи, спортсмени були дуже налаштовані, в підсумку не поїхали і це дуже вибиває з колії, особливо дітей».

Директор ОФКІП Олександр Москаленко розповів про ті зміни, які відбулися за час роботи нової команди та зазначив, що коледж ставить перед собою лише найвищі цілі:

«У відділенні боксу повністю змінився підхід до тренувань і відбору учнів у коледж. Завдяки меценату, людині, не байдужої до боксу Денису Брічці, коледж отримав нове обладнання. Денис, як координатор роботи відділення боксу приймає безпосередню участь у процесі.

За його ініціативи до роботи в ОФКІП залучили Заслуженого тренера України – Віктора Войтенка, поруч з яким працює найкращий тренер чемпіонатів столиці останніх років – Володимир Ткаченко.

Разом із Денисом Брічкою за підтримки Федерації боксу України, прагнемо зробити коледж центром підготовки юнацьких і молодіжних збірних України, проводити в коледжі міжнародні змагання, підготувати чемпіонів і призерів чемпіонатів Європи і світу. Головна ж мета – побачити вихованців ОФКІП на Олімпійських іграх». 

Федерація боксу України повністю підтримує і допомагає кожному, хто робить такі вагомі кроки на шляху до розвитку боксу в Україні! 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.