Закінчився перший змагальний день на щорічному Меморіалі Бочкаї в Угорщині. Українські боксери здобули 7 перемог та зазнали 2-х поразок

Закінчився перший змагальний день на щорічному Меморіалі Бочкаї в Угорщині. Українські боксери здобули 7 перемог та зазнали 2-х поразок

Сьогодні 9 українців розпочали свій шлях на 68-му Меморіалі Іштвана Бочкаї. Перемоги здобули: Анна Охрей (60 кг), Руслан Цикало (60 кг), Данило Заморило (63,5 кг), Дмитро Куля (75 кг), Павло Іллюша (75 кг) та Олександр Гриців (+92 кг).

Не змогли пройти далі Юлія Філіппова (63 кг) та Кароліна Махно (75 кг).

Анна Охрей боксувала із місцевою спортсменкою Вікторією Уйварі та здобула досстрокову перемогу за явної переваги у другому раунді.

Руслан Цикало, який виступає за Харківську та Рівненську області, також здобув перемогу над спортсменом із Угорщини – Мате Будаі.

Данило Заморило відмінно стартував на міжнародному турнірі серед еліти класу “А”, здобувши дострокову перемогу над угорцем Тамашом Ярми.

Дмитро Куля, який після чемпіонату України-2023 піднявся у вазі із 71 кілограму до 75, виступав проти монгольця Буамба-Ердена Отгонбатара та здобув перемогу.

Павло Іллюша у своєму першому поєдинку в Дебрецені також здобув перемогу, його суперником був Балаш Кірали із Угорщини.

Олександр Гриців також з перемоги розпочав свій шлях на першому для української команди турнірі після нового року, від здобув перемогу над Б’єкнуром Халі із Монголії.

Суперник Юрія Захарєєва (71 кг) із Македонії – Алім Рустеровскі знявся з поєдинку, тому Захарєєв автоматично пройшов до наступної стадії.

На жаль, не всі спортсмени сьогодні пройшли далі, Юлія Філіппова провела чудовий поєдинок, проте роздільним рішенням суддів перемогу відділи місцевій суперниці – Тімеа Белік.

Кароліні Махно протистояла боксерка із Польщі Єлизавета Войцик, яка в підсумку й пройшла до наступного етапу змагань.

Бажаємо українським боксерам вдалих виступів завтра та пильно стежимо за їх виступами в Угорщині!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.