У чоловічому фіналі в рамках 68-го Меморіалу Бочкаї вийде 8 боксерів збірної України

У чоловічому фіналі в рамках 68-го Меморіалу Бочкаї вийде 8 боксерів збірної України

В Угорщині завершились півфінальні поєдинки серед чоловіків в рамках 68-го Меморіалу Іштвана Бочкаї. Сьогодні у півфіналі виступали 6 українських боксерів, перемогу здобули – Ельвін Алієв (67 кг), Юрій Захарєєв (71 кг), Дмитро Ловчинський (+92 кг) та Олександр Гриців (+92 кг), зазнали поразки – Руслан Цикало (60 кг) та Максим Кофан (80 кг).

Вихованець броварської школи боксу Ельвін Алієв як зазвжди показав видовищний бокс і здобув перемогу над боксером з Монголії.

Юрій Захарєєв змагався із місцевим боксером, за підсумками трьох раундів він здобув впевнену перемогу над угорцем.

Ще один представник броварської школи боксу Дмитро Ловчинський провів свій перший поєдинок на цьому турнірі та здобув дострокову перемогу у поєдинку проти румунського боксера.

Четверту перемогу у півфінальній стадії серед чоловіків українській команді приніс львів’янин Олександр Гриців, його опонент із Угорщини не вийшов на ринг.

Руслан Цикало сьогодні змагався за вихід до фіналу змагань із угорським боксером, але не зміг вийти переможцем із цього двобою, вийти у фіналі міжнарогодного турніру в Угорщині не вдасться й Максиму Кофану, який програв бій казахському боксерові.

Таким чином, у фінал Меморіалу Бочкаї пройшли – Андрій Тишковець (48 кг), Ельвін Алієв (67 кг), Юрій Захарєєв (71 кг), Дмитро Куля (75), Павло Іллюша (75 кг), Данило Жасан (86 кг), Дмитро Ловчинський (+92 кг) та Олександр Гриців (+92 кг).

У вагових категоріях до 75 кілограмів та понад 92 кілограми на нас очікує український фінал.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.