Українські боксери готуються до Чемпіонату України з боксу серед юніорів, який пройде у Вінниці з 10 по 17 лютого

Українські боксери готуються до Чемпіонату України з боксу серед юніорів, який пройде у Вінниці з 10 по 17 лютого

Протягом лютого місяця 2024 року обласні осередки Федерації боксу України проводили відбіркові чемпіонати у своїх областях, за підсумками яких переможці своїх вагових категорій поїдуть на Чемпіонат України серед юніорів у Вінницю. Для кожного боксера цей чемпіонат є дуже важливим, адже за його підсумками сформується команда, яка поїде на Чемпіонат Європи у Сараєво, Боснія і Герцоговина (19-30 червня).

Чемпіонат Одеської області з боксу серед юніорів

Чемпіонат Одеської області серед юніорів відбувся у період з 7 по 10 лютого, він був проведений в пам’ять про Заслуженого тренера України з боксу Антонова Сергія Олексійовича. Перед початком змагань керівництво федерації боксу Одеської області та спортсмени вшанували його пам’ять.

Чемпіонат Київської області з боксу серед юніорів

Цьогорічний чемпіонат Київської області серед юніорів (15-17 лютого) проводився в пам’ять про Героя України Валерія Гудзя та всіх загиблих внаслідок російсько-української війни та зібрав рекордну кількість учасників за останні 10 років – 210 учасників.

Фото: Управління молоді та спорту Бориспольської міської ради.

Чемпіонат Львівської області з боксу серед юніорів

Цьогорічний чемпіонат Львівської області з боксу серед юніорів зібрав понад 170 учасників, змагання проводились у період із 15 по 17 лютого у Львові в залі боксу «Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ». Поєдинки транслювались на Facebook сторінці Львівської обласної організації ФБУ.

Чемпіонат міста Києва з боксу серед юніорів

У Києві з 15 по 17 лютого проводився чемпіонат з боксу серед юніорів, в цих змаганнях приймали участь 120 боксерів.

Чемпіонат Запорізької області з боксу серед юніорів

15-18 лютого у БК «Бойові рукавички» пройшов Чемпіонат Запорізької області з боксу серед юніорів, а також на цьому турнірі було відзначено преміями чемпіонку України 2023 року Ольгу Шалімлву та її тренера Дмитра Орєхова за зайняте перше місце на міжнародному турнірі Меморіал Іштвана Бочкаї 2024 року.

Чемпіонат Вінницької області з боксу серед юніорів

У Вінниці з 13 по 16 лютого проходив чемпіонат області з боксу серед юніорів та юніорок. Турнір проходив на території спортивного клубу «Нокаут». В цьогорічних змаганнях брали участь 98 хлопців та 6 дівчат, які визначали переможців у кожній віковій категорії. 

Чемпіонат Чернігівської області з боксу серед юніорів

Відбірковий турнір до Чемпіонату України серед юніорів 2024 року проходив у Чернігівській області ще на початку лютого (2-4), який зібрав спортсменів з Чернігова, Ніжина, Прилук, Бахмача, Городні, Володькової Дівиці, Козельця, Носівки, Ічні та Новгорода-Сіверського.

Чемпіонат Івано-Франківської області з боксу серед юніорів

15 лютого відбулося відкриття Чемпіонату Івано-Франківської області з боксу серед юніорів та юніорок на базі Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. За право представляти свою область змагалися 135 спорстменів.

Чемпіонат Миколаївської області з боксу серед юніорів

Чемпіонат Миколаївської області з боксу серед юніорів проходив з 15 по 17 лютого на базі СДЮСШОР-6, в якому прийняли участь 60 боксерів незважаючи на складні умови для занять боксом у цій області через російське вторгнення.

Чемпіонат Дніпропетровської області з боксу серед юніорів

У Дніпропетровській області внутрішній відбір до Чемпіонату України серед юніорів проходив з 12 по 16 лютого.

Цьогорічний Чемпіонат України серед юніорів буде проводитись в пам’ять загиблих під час війни боксерів та тренерів з 10 по 17 березня у Вінниці в СК “Нокаут” за адресою: вулиця Батозька 2.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.