Три фіналісти, бронза та перспектива на командну першість

Три фіналісти, бронза та перспектива на командну першість

28 червня у Мінську пройшли півфінальні поєдинки боксерського турніру на Європейських іграх. За результатами проведених поєдинків визначилися найсильніші бійці змагань, які вже протягом наступних двох днів проведуть поєдинки за головні нагороди змагань.

Варто відзначити, що Національна збірна України матиме одне з найбільших представництв у фіналах чоловічого боксерського турніру. Наша команда буде представлена у трьох вагових категоріях. Також в трьох вагах боксуватимуть й команда Росії. По два боксери представлятимуть Білорусь, Вірменію, Францію та Англію. І по одному учаснику у фіналах матимуть команди Грузії, Болгарії, Іспанії, Ірландії, Італії та Азербайджану.

Таким чином Україна залишається в числі фаворитів у боротьбі за командну першість на Європейських іграх.

Отож, за результатами сьогоднішніх поєдинків у фіналах нашу команду представлятимуть:

Вагова категорія 56 кг – МИКОЛА БУЦЕНКО

Вагова категорія 75 кг – ОЛЕКСАНДР ХИЖНЯК

Вагова категорія +91 кг – ВІКТОР ВИХРИСТ

Також варто зазначити, що відповідно до результатів півфіналів у ваговій категорії до 69 кг, бронзову нагороду II Європейських ігор здобув киянин Євген БАРАБАНОВ.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з результатами усіх півфінальних поєдинків та переглянути оновлені графіки змагань. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.