В Харкові закінчився турнір на призи Геннадія Кернеса (фотозвіт)

В Харкові закінчився турнір на призи Геннадія Кернеса (фотозвіт)

Днями у Харкові проходив міжнародний боксерський турнір на призи Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Участь в даному заході взяли збірні команди Білорусії, Грузії, Марокко та збірна України до 22 років, яку тренує Сергій Глущенко.

Нагадаємо, міжнародний турнір проходив в рамках підготовки нашої команди до Чемпіонату Європи з боксу серед боксерів віком до 22 років, який прийматиме Румунія.

«Усі ми стали свідками яскравих та безкомпромісних поєдинків, які пройшли в рамках міжнародного турніру на призи Геннадія Кернеса. Вдячний усім командам, які завітали до Харкова та прийняли участь в даних змаганнях. Звичайно ж дякую і харків’янам на гостям нашого міста, які прийшли до Палацу спорту та підтримали боксерів, – зазначив перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев. – В черговий раз висловлюю слова подяки Харківському міському голові Генндіяю Кернесу за регулярну підтримку, яку наш мер надає розвитку та популяризації спорту. Також вдячний усім хто приймав участь в організації заходу. Все пройшло на найвищому рівні. Переконаний, що боксери збірної України отримали необхідну бойову практику в поєдинках проти дійсно висококласних бійців. Тепер тренерському складу нашої команди необхідно зробити правильні висновки та належним чином підготувати нашу команду до виступів на Континентальній першості».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.