Странджа-2018: Черняк, Данча та Самофалов розпочинають боротьбу на змаганнях

Странджа-2018: Черняк, Данча та Самофалов розпочинають боротьбу на змаганнях

Сьогодні, 21 лютого, в Болгарії пройдуть чергові поєдинки попередньої стадії престижного міжнародного турніру класу «А» «Странджа-2018». В рамках 1/8 стадії змагань свої перші поєдинки на турнірі проведуть Дмитро Черняк, Іван Данча та Ярослав Самофалов.

Нагадаємо, за результатами вчорашніх поєдинків до чвертьфіналу змагань вдалося вийти Владиславу Вєтошкіну, Валерію Харламову та Андрію Городецькому.

Сьогодні ж, в рамках денної програми змагань, а саме у денній програмі, боксуватиме лідер нашої команди у вазі до 69 кг – Ярослав Самофалов. Поєдинок за вихід до чвертьфіналу наш боксер проведе проти росіянина Харитона Агрба.

В рамках вечірньої програми змагань на ринзі ми побачимо поєдинок Дмитра Черняка (вагова категорія 60 кг), який у першій парі боксуватиме проти американця Кейшовн Девіса.

Також свій перший бій на турнірі проведе й львів’янин Іван Данча (вагова категорія 64 кг), суперником якого буде представник Хорватії Петар Цетініч.

Вашій увазі також пропонується ознайомитись з детальним складом пар на сьогоднішній змагальний день. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.