Странджа-2018: Умудов, Вєтошкін та Данча проведуть бої за нагороди

Странджа-2018: Умудов, Вєтошкін та Данча проведуть бої за нагороди

Сьогодні, 22 лютого, в Болгарії пройдуть перші чвертьфінальні поєдинки Міжнародного турніру найвищої категорії – «Странджа-2018». В рамках четвертого змагального дня, свої поєдинки за нагороди змагань проведуть троє представників нашої команди: Анар Умудов, Владислав Вєтошкін та Іван Данча.

В першій парі вечірньої програми змагань на ризі «А» ми побачимо бій за участю харків’янина Анара Умудова (вагова категорія 49 кг). В «медальному» двобої турніру наш боксер вийде на ринг проти представника Іспанії Мартіна Моліна.

В четвертій парі на ринзі «Б» вболіватимемо за лідера збірної України на даних змаганнях у ваговій категорії до 56 кг – Владислава Вєтошкіна. Свій черговий поєдинок на змаганнях Влад проведе проти представника Росії Шахріера Ахмедова.

Заключним поєдинком для українських боксерів стане бій у ваговій категорії до 64 кг між львів’янином Іваном Данча та монголом Баатурсух Чінзоріг. Бій пройде в п’ятій парі на ринзі «Б».

Нагадаємо, за результатами усіх поєдинків попередньої стадії змагань, в чвертьфіналах збірна України буде представлена в шести вагових категоріях, а саме:

Вагова категорія 49 кг – Анар УМУДОВ

Вагова категорія 52 кг – Дмитро ЗАМОТАЄВ

Вагова категорія 56 кг – Владислав ВЄТОШКІН

Вагова категорія 64 кг – Іван ДАНЧА

Вагова категорія 81 кг – Валерій ХАРЛАМОВ

Вагова категорія +91 кг – Артем ГОРОДЕЦЬКИЙ

Як вже повідомлялось раніше перші чвертьфінальні поєдинки відбудуться 22 лютого.

До Вашої уваги пропонується ознайомитись з усіма результатами поєдинків за 21 лютого та склад перших чвертьфінальних пар. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.