Странджа-2018: Результати та склад заключних чвертьфінальних пар

Странджа-2018: Результати та склад заключних чвертьфінальних пар

Збірна України отримала першого півфіналіста міжнародного турніру класу «А» – «Странджа-2018». За результатами стартових чвертьфінальних поєдинків до 1/2 стадії змагань вийшов представник Львову – Іван Данча (вагова категорія 64 кг), гарантувавши собі таким чином медаль цьогорічного розіграшу змагань.

А вже сьогодні у Болгарії пройдуть заключні поєдинки 1/4 участь в яких прийматимуть троє представників нашої команди.  

В першій парі вечірньої програми змагань на ринзі ми побачимо поєдинок за участю лідера нашої команди у вазі до 52 кг – Дмитра Замотаєва. Суперником нашого боксера буде представник Вірменії Вахе Бадалян.

В сьомій парі боксуватиме також й представник Одеси, лідер збірної України у вазі до 81 кг – Валерій ХАРЛАМОВ. За право виходу до півфіналу змагань наш боксер посперечається з болгарином Пламеном Петковим.

Закриватиме змагальну програму для українських боксерів Андрій Городецький (вагова категорія +91 кг. Суперником Андрія по чвертьфіналу буде вірменин Гурген Ховханісян. Бій пройде в заключній 10-ій парі.

 

До вашої уваги також пропонується ознайомитись з усіма результатами вчорашніх чвертьфіналів та переглянути склад пар на 23 лютого. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.