У Дніпрі розпочався Чемпіонат України серед студентів

У Дніпрі розпочався Чемпіонат України серед студентів

В ці дні у Дніпрі проходить Чемпіонат України з боксу серед студентів. Головний старт для учнів вищих навчальних закладів приймає місцева спортивна арена УДХТУ (м. Дніпро, вул. Набережна перемоги, 40а).

«Дуже приємно, що до Дніпра приїхали дійсно найсильніші та найкращі представники студентського боксу України. Це саме ті боксери, які вже сьогодні є головним резервом для Національної збірної України,зазначив президент Всеукраїнської Федерації студентського боксу Костянтин Калашніков. – На сьогоднішній день студентський спорт, зокрема бокс, активно розвивається в Європі та світі, тому і ми маємо йти в ногу з часом та підтримувати наш вид спорту. Вдячний Федерації боксу України та усім спонсорам та партнерам за допомогу в організації нашого заходу. Стартовий день змагань не залишив байдужими нікого, адже боксери подарували глядачам справжнє свято боксу. Поєдинки були дійсно захоплюючими та безкомпромісними. Переконаний, що далі буде ще цекавіше».

До Вашої уваги пропонується також ознайомитись з графіками змагань та переглянути фотозвіт з офіційної церемонії відкриття. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.