Вінниця: «Українські левиці» зустрінуться з «Білими рисями» (Білорусь)

Вінниця: «Українські левиці» зустрінуться з «Білими рисями» (Білорусь)

Визначився суперник «Українських левиць» у черговій матчевій зустрічі нашої команди, яку прийматиме Вінниця 25 травня.

Цього разу наша команда боксуватиме проти представників Білорусі – «Білими рисями». До складу команди-суперниці увійдуть провідні спортсменки, які неодноразово здобували визнання для своєї країни на провідних міжнародних стартах.

«Українські левиці» будуть традиційно представлені найсильнішими жінками-боксерами країни, призерками Європейських та світових першостей. Тому, гарантовано на глядачів очікуватиме традиційно яскраве та безкомпромісне протистояння.

Нагадаємо, матчева зустріч між «Українськими левицями» та «Білими рисями» відбудеться за підтримки генерального партнера компанії «Фаворит спорт» та технічного партнера – компанії «Jako». Прийматиме вечір боксу 25 травня провідний спортивний клуб Вінниччини  – СК «Нокаут».

Варто також зазначити, що перша матчева зустріч «Українських левиць», яку приймало місто Лева, закінчилась впевненою перемогою нашої команди з рахунком 5:2 над командою Польщі.

В рамках найближчої події у Вінниці головні організатори та спонсори нашої команди підготували дійсно цікаву та насичену програму. Окрім безкомпромісних двобоїв за участю найсильніших дівчат України глядачі стануть свідками виступів одних з найбільш прогресивних та відомих українських виконавців, хітмейкерів Ivan Navi та Мята.

Приходь та підтримай наших дівчат! Саме у тебе буде можливість стати свідком нового формату проведення вечорів українського боксу!

Пишемо новітню історію «Українських левиць» разом!

Продаж квитків на сайті ESPORT.IN.UA

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.