Донатас Піскун обраний головою Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України

Донатас Піскун обраний головою Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України

27 серпня 2019 року у приміщенні Міністерства молоді та спорту України відбулося перше засідання нового складу Громадської ради при Міністерства молоді та спорту України, під час якого був обраний новий склад ради, затверджено структури та перелік комітетів за різними напрямками роботи відповідно до функціоналу Мінмолодьспорту.

Слід відзначити, що головою Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України було обрано виконавчого директора Федерації боксу України Донатаса Піскуна.

Нову Громадську раду привітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов: «Вітаю новобраного керівника та увесь склад Громадської Ради при Міністерстві молоді та спорту України. Вдячний за роботу представникам Громадської ради минулого скликання та переконаний в тому, що новий склад продовжить працювати у співпраці з Міністерством у вирішенні нагальних питань державної політики щодо підтримки молодіжного руху та розвитку спорту в нашій державі».

В свою черго голова Громадської ради Донатас Піскун подякував за довіру новообраному складу та запевнив, що спільними зусиллями Рада зможе ефективно представляти громадськість та докласти максимум зусиль для вирішення питань державної політики з розвитку молодіжного руху та спорту в Україні.

«Хочу подякувати за довіру Міністру молоді та спорту України Ігорю Жданову, а також членам Громадської ради за довіру та підтримку моєї кандидатури. Першочерговим завданням для нас бачу удосконалення нормативно-правової бази у молодіжній сфері та розвитку фізичної культури і спорту. Можу запевнити, що ми зосереджені на роботі та готові в подальшому тісно співпрацювати з Міністерством з вирішення нагальних питань» сказав Донатас Піскун.

Новий склад Громадської ради обраний на наступні два роки.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.