Перші турніри з олімпійського та професійного боксу після карантину приймає Одеса!

Перші турніри з олімпійського та професійного боксу після карантину приймає Одеса!

З 5-го по 7 червня в боксерському клубі «Брати» в м. Одеса відбувся дружній турнір з боксу, в якому взяли участь спортсмени Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Харківської областей та міста Києва. Змагання були присвячені Дню захисту дітей, який традиційно відзначається на початку червня.

У коментарі прес-службі ФБУ про турнір розповів представник президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва – Олександр Гордієнко.

«Змагання проходили в стислому форматі: у них брали участь до 50 осіб, як того вимагали карантинні обмеження. Ми зібрали дітей і юнаків 2006-2012 років народження, щоб вони продемонстрували свої знання та силу. Боксери були розбиті на пари по 4 людини в кожній групі. Боксували кожен з кожним. У разі перемоги спортсмен отримував 3 очки, за нічию давалося 1 очко, за програш – 0 очок. Різниця у вазі становила не більше 1 кг. При цьому зазначу, що всі учасники наприкінці отримали нагороди від президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва», – зазначив Олександр Гордієнко.

Крім цього, в Одесі 21 червня відбудеться один з перших вечорів професійного боксу після довгої паузи, пов’язаної з карантином. В цей день в Одеській військовій академії пройде вечір боксу від Top Boxing Generation за підтримки Федерації боксу Одеської області. Головною подією шоу стане рейтинговий бій Руслана Белінського.

Попередній бій Белінський провів 8 лютого цього року, здобувши перемогу за очками у фіналі турніру «Чемпіон тільки один», і став володарем титулу чемпіона України в напівсередній вазі.

В цей вечір на ринг також вийдуть: Георгій Лашко, Ігор Садовник, Олена Медведенко, Назрі Рагімов, Сергій Сорока та інші.

Крім того, відбудеться професійний дебют провідних боксерів Одеської військової академії. На жаль, проте шоу пройде без глядачів.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.