НОК Харківської області нагородив членів Національної збірної України та керівництво Федерації

НОК Харківської області нагородив членів Національної збірної України та керівництво Федерації

У четвер, 25 червня, спеціальну нагороду відділення НОК Харківської області найкращому спортсмену місяця – «Спортивну зірку Слобожанщини» – отримав капітан Національної збірної України з боксу, Заслужений майстер спорту Микола Буценко. Його наставники – заслужені тренери України Валерій Даниленко та Валерій Буценко – отримали нагороди найкращих тренерів Слобожанщини за підсумками березня 2020 року. 

«Було надзвичайно приємно отримати нагороду. Це велика честь для кожного з нас,відзначив тренер Валерій Даниленко у коментарі пресслужбі ФБУ, – Велика подяка НОК Харківської області за відзнаку наших результатів. Загалом надзвичайно приємно, що відзначені люди без яких цей результат був би також неможливий. Це, звичайно, перший віце-президент ФБУ, харків’янин Дмитро Шенцев – людина, яка створює усі необхідні умови для наших спортсменів та прикладає усіх зусиль для популяризації спорту в Харкові, області та Україні загалом. Докладемо усіх зусиль, аби українські боксери та, безпосередньо, представники харківської школи боксу потужно виступили на наступних Олімпійських іграх в Токіо».

Крім того, за величезний внесок у розвиток спорту в Україні та Харківській області нагороджений відзнакою НОК перший віце-президент Федерації боксу України Дмитро Шенцев.

«Подібні відзнаки – це найкраще свідчення того, що бокс в Харківській області та Україні загалом розвивається правильним шляхом,зазначив преший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев, – Наш боксер Микола Буценко перший і поки що єдиний хто здобув ліцензію на майбутні Олімпійські ігри. Проте, я переконаний, далеко не останній у складі Національної збірної України. Ми в свою чергу і надалі продовжимо підтримувати наших хлопців у підготовці до відбіркових турнірів та зробимо усе від нас можливе аби отримати максимальну кількість представників нашого виду спорту на Іграх у Токіо як серед представників чоловічої, так і жіночої команд. Ще раз дякую дякую НОК Харківської області за високу оцінку нашої роботи».

 Відзначимо, що в березні Микола Буценко на кваліфікаційному олімпійському турнірі в Лондоні завоював для українського боксу першу ліцензію на Олімпіаду в Токіо. Буценко успішно пройшов двох суперників, але потім через пандемію коронавірусу відбірковий турнір був призупинений. Проте, результати, які показали спортсмени на цих змаганнях, залишаються дійсними.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.