Вже завтра у Києві пройде вечір Ліги жіночого боксу та рейтингові професійні поєдинки

Вже завтра у Києві пройде вечір Ліги жіночого боксу та рейтингові професійні поєдинки

До Києва повертаються вечори боксу. У середу, 1 липня, у столичному клубі «Атлас» відбудеться турнір Ліги Жіночого Боксу в рамках якого пройдуть й ряд цікавих рейтингових професійних поєдинків.

Шоу Ліги жіночого боксу пройде у форматі «Битви міст» у шести вагових категоріях. На ринг вийдуть учасниці команди «Українські Левиці», які будуть мотивованими як ніколи раніше, адже після тривалої паузи пов’язаної з карантином вперше пройдуть змагання у жіночому боксі.

Окрім того на телеглядачів очікує й низка професійних поєдинків, в яких участь прийматимуть й боксери Національної збірної України.

Важливість заходу відзначив Виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун.

 

«Саме завдяки таким боксерським вечорам ми можемо констатувати, що великий бокс  повертається до столиці України та, я переконаний, згодом ми розпочнемо змагання й по всій Україні. Як для вболівальників спорту та в першу чергу працівників цієї сфери для нас це надзвчиайно важливо, адже тривала перерва у спорті дуже негативно відображається на усій нашій індустрії, – зазначив Донатас Піскун. – Хочу зазначити, що афіша змагань дуже інтригує, а вечір боксу обіцяє бути дуже насиченим та цікавим. Ми побачимо шість поєдинків за участю наших чарівних дівчат учасниць команди «Українські левиці», а також на ринг вийдуть ряд сильних боксерів, серед яких є і вже добре відомі бійці, майстри спорту міжнародного класу, переможці багатьох турнірів. З нетерпінням  очікую боїв за участю боксера Національної збірної України, вінничанина Андрія Ісакова, а також колишнього лідера національної команди Ігоря Шевадзуцького. Бажаю всім учасникам вечора боксу проявити себе якнайкраще. А вболівальникам – набратися терпіння і дочекатися часу, коли глядачі зможуть бути присутніми на таких крутих заходах».

До вашої уваги – повний список боїв вечора боксу Ліги жіночого боксу:

«Українські Левиці» – Збірна міст України

54 кг – Інна Статкевич – Юлія Дем’яненко

57 кг – Катерина Рогова – Валерія Єрошенко

60 кг – Аміна Абрамова – Діана Старкова

69 кг – Ліна Каріченська – Анна Лисенко

75 кг – Тетяна Петрович – Наталія Мелешко

81 кг – Тетяна Шевченко – Вікторія Козинська

Професійні поєдинки:

Арам Фаніян – Надзір Бакшієв

Станіслав Скороход – Владислав Танцюра

Андрій Ісаков – Вадим Костючок

Ігор Шевадзуцький – Ігор Пилипенко

Богдан Штонда – Ігор Катруха

З огляду на дію карантину і обмеження щодо кількості глядачів, цього разу дівчата битимуться передусім перед онлайн-аудиторією. Шоу покаже платформа MEGOGO.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.