Перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев провів тренування з Національною збірною України

Перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев провів тренування з Національною збірною України

Національна збірна України з 30 серпня по 12 вересня проводить черговий навчально-тренувальний збір на Олімпійській тренувальній базі у Кончі-Заспі. У середу, 2 вересня, тренування зі спортсменами головної боксерської команди країни провів перший віце-президент ФБУ, народний депутат України Дмитро Шенцев, який сам взяв участь у тренувальних вправах і продемонстрував кілька вправних прийомів з боксерського арсеналу.

За словами Дмитра Олексійовича, після напруженого дня у парламенті саме спорт дає  найкращий заряд бадьорості.

«Було приємно потренуватися разом з хлопцями Національної збірної України. Радий, що всі спортсмени у відмінній формі. Відчувається їхній бойовий настрій! Бажаю спортсменам та тренерському штабу нашої команди перемог і хороших результатів у цьому році!», – відзначив Дмитро Шенцев.

Відзначимо, що Національна збірна України у рамках чергового збору веде підготовку до Кубку України серед чоловіків, який пройде з 20-го по 27 вересня у Маріуполі.

Як ми вже повідомляли раніше, Федерація боксу України представила офіційний календар змагань та навчально-тренувальних зборів українських боксерів на кінець 2020 року.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.