ФБУ пропонує проголосувати за захист безкоштовного боксерського майданчику у Києві

ФБУ пропонує проголосувати за захист безкоштовного боксерського майданчику у Києві

17 серпня у Києві стартувало електронне голосування за проєкти Громадського бюджету. До голосування допущено більше 1400 проєктів Громадського бюджету на суму понад 715 млн грн. Але лише невелика кількість з них стосується спорту і, зокрема, підтримує розвиток боксу.

Федерація боксу України закликає усіх, кому не байдужий масовий спорт у столиці, підтримати проєкт №745 Громадського бюджету Києва «Безпека спортивного майданчику», метою якого є  облаштування безкоштовного спортивно-боксерського майданчику за адресою вул. Ризька, 38 у Шевченківському районі столиці.

Слово – автору проєкту, спортсмену і громадському діячу Юлію Камишнікову.

«У минулому році я виступив з ініціативою створити спортивно-боксерський майданчик у сквері на вул. Ризькій, що у мікрорайоні Сирець. Офіційним замовником проєкту виступило комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва. Проєкт був узгоджений через усі необхідні процедури у Громадському бюджеті столиці, а у цьому році реалізований міською владою. Ми досягли проміжної мети – у сквері був встановлений боксерський ринг із накриттям та стійкою для боксерських тренажерів (груш та мішків).

Таким чином, наші діти вже зараз мають можливість абсолютно безкоштовно займатися спортом. Майданчик користується величезним попитом: часто немає відбою від охочих позайматися на боксерських грушах і мішках, діти і молоді люди стають у чергу, що побоксувати на свіжому повітрі! Проблема в тому, що все це боксерське знаряддя ніяк не охороняється, і, на жаль, вже були окремі спроби викрадення майна, що належить усій громаді міста.

Нашим новим проєктом, що винесений на розгляд киян у цьому році, є створення умов для запобігання крадіжкам боксерського знаряддя і нищенню споруди. Ми виступаємо з ініціативою облаштування на цьому спортивному об’єкті освітлення та підводу електроструму, встановлення відеонагляду. Також в інтересах спортсменів є зведення невеликого будиночку для перевдягання у холодну пору року і, водночас, для перебування там охоронця у вечірній та нічний час.

Для найбільш недовірливих підкреслю, що ні я, ні будь-хто інший не має з цієї ініціативи якихось особистих фінансових інтересів. Наша ціль – зберегти спортивний майданчик у безпеці. Це в інтересах дітей, а значить – в інтересах усіх нас. Тому прошу всіх підтримати проєкт і проголосувати за нього. Як свідчить практика, для того, щоб проєкт був затверджений на громадському тендері, він має набрати 700—800 голосів. Наразі за два тижні до кінця голосування ми маємо приблизно 350 голосів. Тож сподіваюсь на соціальну відповідальність і активність звичайних громадян, адже лише від нас залежить, в яких умовах виховуватиметься наше молоде покоління.

Пам’ятайте — ми з вами разом будуємо майбутнє. Ціную і поважаю внесок кожного з вас!», — відзначив Юлій Камишніков.

Посилання на проєкт: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/16/745

Пам’ятка, як правильно голосувати: https://www.facebook.com/393318541021763/posts/1236184783401797/

Відтепер голосувати за проєкти Громадського бюджету можна через термінали ПриватБанку.

Телефон служби підтримки: (044) 366-80-12.

Останній день голосування – 15 вересня.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.