Боксери чоловічої збірної України провели товариську матчеву зустріч з командою Болгарії

Боксери чоловічої збірної України провели товариську матчеву зустріч з командою Болгарії

З 9-го по 14 листопада чоловіча збірна України з боксу перебуває у Софії на спільному тренувальному зборі з командою Болгарії. У програмі два спільних тренування з болгарськими спортсменами, що відбулися 10-го та 11-го числа, а також товариські матчеві зустрічі Болгарія – Україна, які проходять 12-го та 13 листопада.

Візит українських боксерів до Софії відбувається у рамках домовленості з болгарською стороною – нагадаємо, що влітку цього року збірна Болгарії перебувала на зборі у Харкові, де проводила матчеву зустріч зі збірною України. Отже, тепер настала черга матчу-відповіді.

Збірну України на цих неофіційних змаганнях представляють: Ростислав Білостоцький (52 кг), Микита Дінєєв (57 кг), Ярослав Харциз (63 кг), Максим Пилипець (69 кг), Богдан Толмачов (75 кг), Максим Коц (81 кг), Сергій Горський і Роберт Мартон (обидва – 91 кг), Олександр Гриців (+91 кг). Тренери – Віктор Демченко, Віталій Знак, Костянтин Веряскін.

За словами заслуженого тренера України Віктора Миколайовича Демченка, боксери збірної України, серед яких більшу частину цього разу складали харків’яни, провели цікаві і конкурентні бої проти болгарських опонентів.

«Нудних поєдинків не було, хлопці боксували з віддачею, творчо, різноманітно! Враховуючи товариський характер зустрічей, усі бої завершилися без проголошення переможців. Але тренерський штаб команди залишився задоволений рівнем підготовки наших спортсменів. Хочемо подякувати болгарській стороні за хороші умови проведення матчевої зустрічі. Тренування та самі бої пройшли в дуже добре обладнаному залі, у нас було все необхідне для плідних занять. Сьогодні (13 листопада) проводимо заключні бої, і – додому!», – зазначив у коментарі прес-службі ФБУ Віктор Демченко.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.