Молодіжна збірна України вирушила на міжнародний турнір до Чорногорії

Молодіжна збірна України вирушила на міжнародний турнір до Чорногорії

Сьогодні, 16 лютого, молодіжна збірна України вилетіла до Чорногорії, де вона братиме  участь у міжнародному турнірі «Адріатична перлина». Змагання відбудуться у Подгориці з 16-го по 22 лютого.

За нагороди на турнірі боротимуться молодіжні збірні 15 країн – окрім України, це Чорногорія, Болгарія, Чехія, Фінляндія, Франція, Грузія, Індія, Молдова, Румунія, Росія, Узбекистан, Косово, Хорватія та Боснія і Герцеговина.   

Молодіжна збірна України представлена на змаганнях 20 спортсменами чоловічої команди, а жіноча команда вирушила до Чорногорії у скороченому вигляді – чотири спортсменки.

Молодіжна збірна України (чоловіки):

49 кг – Дмитро Пащенко

52 кг – Данило Дрижак, Руслан Цикало

56 кг – Дмитро Тодоров, Максим Власюк, Іван Рус

60 кг – Геннадій Масленніков, Даниїл Заморило, Володимир Швирло

64 кг – Бозорбой Матякубов, Дені Давтян, Ратмір Турчанінов

69 кг – Юрій Захареєв, В’ячеслав Бригаденко

75 кг – Ілля Тогобицький

81 кг – Денис Салабай, Матвій Ражба

91 кг – Микита Горбатенко, Михайло Уланський

+91 кг – Василь Ткачук

Молодіжна збірна України (жінки):

51 кг – Дар’я-Ольга Гутаріна

54 кг – Христина Лакійчук

69 кг – Марина Стойко, Аліна Сєдова

Тренери: Олег Кудінов (старший тренер молодіжної чоловічої збірної України), Ігор Юрескул, Роман Вакалюк, Віталій Яровий, Богдан Даниленко, Андрій Сальва, Олександр Масленніков, Володимир Золотарьов, Андрій Музика, Віктор Цехмейстр, Андрій Яковенко, Дмитро Бутунець, Геннадій Горбатенко.

Відзначимо, що з 2-го по 15 лютого молодіжна збірна України провела спільний навчально-тренувальний збір у Харкові, де разом з українськими хлопцями та дівчатами займалися молодіжні збірні Болгарії, Молдови, Хорватії та Чорногорії.

Турнір у Чорногорії є важливим етапом підготовки молодіжної збірної України до головного старту року – чемпіонату світу серед молоді-2021, який пройде у квітні у Польщі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.