Олег Малованюк став Заслуженим тренером України

Олег Малованюк став Заслуженим тренером України

У фінальний день Чемпіонату України серед спортсменів до 22 років, що проходив у Чернівцях, одному з найавторитетніших фахівців в українському боксі Олегу МАЛОВАНЮКУ було вручене посвідчення Заслуженого тренера України.

Олег Никодимович Малованюк – визнаний тренер, чия спортивна діяльність була завжди пов’язана з його рідною Буковиною. Також він чимало років керував молодіжною збірною України та збірними України інших вікових груп. Із престижним званням Заслуженого тренера України наставника привітав президент Федерації боксу Володимир Загурський:

«Наш край завжди пишався своїми талановитими особистостями – спортсменами та тренерами. Олег Малованюк, безперечно, є одним з найкращих тренерів з боксу не лише в межах Буковини, але і всієї України. Він виховав величезну кількість талановитих бійців, які залишили свій слід у спорті, а головне – стали хорошими людьми. Я вдячний, що заслуги Олега Никодимовича були помічені на найвищому рівні. Це є неабиякою мотивацією для усіх тренерів, які працюють на благо його величності боксу».

Федерація боксу України вітає Олега Никодимовича із цим визнанням і бажає подальших успіхів на спортивній ниві!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.