Павло Василинчук отримав відзнаку найкращого судді 2020 року в Україні

Павло Василинчук отримав відзнаку найкращого судді 2020 року в Україні

У фінальний день Чемпіонату України серед спортсменів віком до 22 років відбулося нагородження одного з лауреатів 2020 року в українському боксі. Найкращим суддею України минулого року визнано суддю міжнародної категорії (3 зірки AIBA) Павла ВАСИЛИНЧУКА, який, до речі, є родом з Буковини.

Павло Ілліч отримав іменну печатку від Федерації боксу України з рук президента Федерації боксу Чернівецької області Володимира Загурського, який першим привітав суддю з нагородою:

«Павло Василинчук має безперечний авторитет серед усіх членів боксерської спільноти України. Його завжди бездоганна робота всередині рингу, грамотна взаємодія зі спортсменами та здатність знаходити вихід у складних ситуаціях є хорошим прикладом для інших суддів, у тому числі нашої молоді, яка лише починає свою кар’єру в боксерській Феміді. На сьогоднішній день Павло Ілліч є одним з небагатьох вітчизняних суддів, які запрошуються і до обслуговування найпрестижніших міжнародних змагань. Бажаю нашому провідному рефері не зупинятися на досягнутому й надалі з честю представляти Україну за кордоном».  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.