Президент AIBA відвідав Міжнародний турнір у Чорногорії

Президент AIBA відвідав Міжнародний турнір у Чорногорії

Президент Міжнародної боксерської асоціації (AIBA) Умар Кремльов відвідав Міжнародний турнір «Адріатична перлина», який з 17-го по 22 лютого проходить у місті Будва (Чорногорія). У змаганнях беруть участь близько 140 спортсменів з 13 країн, серед них і молодіжна збірна України.

Слід відзначити, що турнір «Адріатична перлина» є одним з важливих етапів підготовки для команд до молодіжного чемпіонату світу AIBA, який пройде у квітні цього року в польському місті Кельце.

Однією з важливих частин візиту очільника AIBA є офіційні зустрічі з президентами національних федерацій балканських країн та спортивними функціонерами. На думку Кремльова, єдність має стати ключовим елементом розвитку боксу у всьому світі.

«Мені дуже приємно особисто відвідати великий міжнародний боксерський захід у Чорногорії. Такі турніри дуже важливі для спортсменів, особливо зараз, в умовах тривалої відсутності бойової практики через ситуацію з пандемією, – заявив Умар Кремльов. – Ми активно впроваджуємо реформи AIBA у всьому світі, і я радий обговорити їх безпосередньо зі своїми колегами. Підтримка взаємодії між AIBA та кожною федерацією боксу по всьому світу є одним із важливих моментів нашого курсу».

Президент AIBA також провів зустрічі з командами-учасницями турніру «Адріатична перлина». Відвідав він і тренувальний табір молодіжної збірної України, поспілкувавшись з українськими спортсменами і тренерами.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.