Сергій Дерев’янченко провів майстер-клас для учнів рідної спортивної школи у Миколаєві

Сергій Дерев’янченко провів майстер-клас для учнів рідної спортивної школи у Миколаєві

Відомий український боксер Сергій Дерев’янченко, який тричі був претендентом на звання чемпіона світу серед професіоналів, провів боксерський майстер-клас для вихованців спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву №6 міста Миколаєва.

Відзначимо, що саме у цій школі зірковий спортсмен займався у підлітковому віці у свого наставника Сергія Корчинського.

Слово взяв один з тренерів СДЮШОР №6 Леонід Мальков.

«Сергій Дерев’янченко з великою вдячністю ставиться до своєї альма-матер і часто приїжджає у гості, спілкується з тренерами, а також проводить спільні тренування з дітьми. Ми завжди раді його вітати! Пишаємося тим, що саме у нашій спортивній школі він проходив своє становлення як боксер під керівництвом заслуженого тренера України Сергія Анатолійовича Корчинського», – відзначив Леонід Мальков.

Сергій Дерев’янченко вручив учням СДЮШОР №6 боксерські рукавички і провів з ними повноцінне тренування – займався з підростаючими спортсменами в парах, демонстрував базові боксерські елементи. Після цього зірковий гість відповів на численні питання дітей, що стосувалися теорії та практики боксу, а також його власної професійної кар’єри.

«Учні нашої школи по-справжньому в захваті! Спілкування з боксерами такого калібру, як Сергій  Дерев’янченко – це справжній подарунок для юних спортсменів. А ще – неабияка мотивація на те, щоб тренуватися ще більше і прагнути досягнути своїх спортивних вершин, маючи такий наочний приклад», – додав Леонід Мальков.    

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.