У Кривому Розі завершився Чемпіонат України серед юніорів-2021: підсумки турніру

У Кривому Розі завершився Чемпіонат України серед юніорів-2021: підсумки турніру

У вівторок, 23 березня у Кривому Розі на базі місцевого спорткомплексу «КБ-75» завершився Чемпіонат України з боксу серед юніорів-2021, який проходив з 16-го по 23 березня.

Майже три сотні найсильніших юних боксерів нашої держави з усіх куточків України протягом більше тижня змагалися за звання найсильніших у 13-ти вагових категоріях. Нагадаємо, що на цьогорічній юніорській першості України передбачений також призовий фонд від одного з організаторів.

А саме – Кpuвopiзькою федерацією боксу встановлено такі суми заохочення чемпіонів та призерів: за перше місце на турнірі – 10 тисяч гривень, за друге місце – 5 тисяч гривень.

Сьогодні пройшли фінальні поєдинки, в яких вирішувалася доля золотих та срібних нагород юніорської першості країни.

За підсумками змагань перемогу у підсумковому командному заліку здобула збірна Запорізької області, на рахунку якої 4 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі. На другому місці – Харківська область, представники якої завоювали 3 золоті, 1 срібну і 2 бронзові медалі. На третьому місці – команда Донеччини, в якої 2 золоті, 1 срібна і 3 бронзові медалі.   

До вашої уваги – результати фінальних поєдинків, підсумковий рейтинг учасників, командний залік, фінальні графіки змагань та інша статистика турніру. Для завантаження перейдіть за наведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.