AIBA затвердила дати проведення Чемпіонату світу серед чоловіків-2021

AIBA затвердила дати проведення Чемпіонату світу серед чоловіків-2021

Міжнародна боксерська асоціація офіційно оголосила про дати проведення Чемпіонату світу з боксу серед чоловіків-2021. Світова першість пройде в Белграді (Сербія) з 26 жовтня по 6 листопада.

Відразу після підтвердження офіційних термінів проведення турніру президент Міжнародної асоціації боксу (AIBA) Умар Кремльов висловився за те, щоб бокс продовжував розвиватися, незважаючи на непросту ситуацію з пандемією коронавірусу.

«У ці складні часи ми повинні бути єдині як ніколи раніше і маємо надати можливість спортсменам виступати на найвищому рівні, – заявив Кремльов. – У нас є повна впевненість у тому, що турнір пройде безпечно, враховуючи нашу успішну реалізацію заходів по боротьбі з COVID-19 впродовж усього цього року”.

“Прогрес, якого AIBA досягла і буде продовжувати прагнути з точки зору реформ, буде помітний на прийдешньому чемпіонаті світу, – додав Кремльов. – Ми приділяємо велику увагу підвищенню прозорості нашого спорту, а також нашому управлінню. Наприклад, ми впровадили відкритий підрахунок очок після кожного раунду, і це тільки початок. Ми змінимо наші правила на благо боксерів, а також для того, щоб зробити їх більш зрозумілими для глядачів. Чемпіонат світу стане справжнім святом боксу”.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.