У Кривому Розі проходить VIII відкритий турнір пам’яті Георгія Шумейка

У Кривому Розі проходить VIII відкритий турнір пам’яті Георгія Шумейка

З 14-го по 16 травня у Кривому Розі проходить VIII відкритий турнір з боксу, присвячений пам’яті відомого тренера Георгія Шумейка.

У турнірі беруть участь спортсмени різних вікових груп, включаючи жінок-молодь, юніорок, дівчат та юнаків. Загалом за нагороди ведуть боротьбу більше ніж 100 спортсменів з 14 областей України. Головним суддею змагань є досвідчений криворізький наставник Олександр Биков.

Про важливий статус турніру говорить і те, що серед гостей заходу є старший тренер збірної України серед дівчат Валерій Хлистов.  

«Тренерський штаб збірної уважно стежить за кандидатками, які претендують на потрапляння до головної команди країни у молодшій віковій групі. Відкритий турнір пам’яті Георгія Шумейка має, безперечно, важливе значення і в тому числі на основі виступів дівчат на цих змаганнях ми будемо робити висновки щодо їхньої готовності. Вже влітку, а точніше, у серпні цього року на нас очікує Чемпіонат Європи серед юнаків та дівчат, де сподіватимемося побачити сильний виступ українських команд», – повідомив Валерій Хлистов.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.