Збірна Одеської області посіла перше місце на Чемпіонаті України серед юнаків у Білгороді-Дністровському

Збірна Одеської області посіла перше місце на Чемпіонаті України серед юнаків у Білгороді-Дністровському

Сьогодні, 25 травня, у місті Білгород-Дністровський (Одеська область) завершився Чемпіонат України з боксу серед юнаків. Змагання проходили з 18 травня, у них взяли участь 236 спортсменів майже з усіх регіонів нашої країни.

За підсумком чемпіонату буде складена збірна України, яка візьме участь у першості Європи серед юнаків та дівчат. Відзначимо, що континентальний чемпіонат відбудеться у серпні цього року в Боснії і Герцеговині.

У командному заліку Чемпіонату України впевнену перемогу здобула збірна Одеської області, у скарбничці якої 6 золотих та 2 бронзові нагороди! На другому місці – команда Харківської області, спортсмени якої здобули 4 золоті, 4 срібні та 2 бронзові медалі. Замкнула трійку лідерів Донецька область із 3 золотими, 1 срібною та 7 бронзовими нагородами.

До вашої уваги – результати фінальних боїв за 25 травня, повний перелік переможців та призерів Чемпіонату України, підсумковий командний залік, турнірні графіки та інша цікава статистика. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.