У Чернівцях відбудеться 6-й міжнародний турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних»

У Чернівцях відбудеться 6-й міжнародний турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних»

З 28-го до 30 травня у Чернівцях пройде 6-й міжнародний турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних». Ці змагання протягом останніх шести років є справжньою візитівкою буковинського боксу, адже Кубок Погодіних – єдиний щорічний традиційний турнір у Чернівецькій області, який дає можливість буковинцям різних вікових категорій проявити себе у «домашніх стінах» та ознайомити гостей краю з Чернівцями.

Участь у змаганнях беруть найкращі боксери України та команди з Молдови, Латвії та Казахстану.

Вже вкотре організатори Кубку Погодіних роблять приємні сюрпризи чернівчанам і гостям міста у вигляді запрошень легенд українського та світового боксу в якості почесних гостей змагань. Цього разу спеціальним запрошеним гостем турніру стане призер чемпіонатів світу та Європи, чемпіон світу серед професіоналів Сергій Дзиндзирук.

У 2021 році новим місцем проведення Кубку Едуарда та Олександра Погодіних стане ФСК «Локомотив» (вул. Білоруська, 27-б).

Отже, організатори змагань запрошують любителів спорту відвідати цікаві поєдинки. Урочисте відкриття турніру відбудеться у п’ятницю о 14.00, також в цей день пройдуть попередні бої. Півфінали відбудуться у суботу (початок – 12.00), а фінали – у неділю (11.00).

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.