Фінальні бої Чемпіонату Європи до 22 років: розклад змагань за участю українців

Фінальні бої Чемпіонату Європи до 22 років: розклад змагань за участю українців

Сьогодні, у четвер, 24 червня відбудуться фінальні бої Чемпіонату Європи з боксу серед спортсменів віком до 22 років, який проходить в італійському місті Розето-дельї-Абруцці. Нагадаємо, що змагання на Адріатичному узбережжі стартували тиждень тому за участю 285 спортсменів із 41 країни.

Чоловіча та жіноча збірні України, очолювані відповідно Сергієм Глущенком та Володимиром Богатиренком, вже показали один з найкращих результатів у своїй історії. Українські спортсмени забезпечили собі 11 нагород, причому відразу шестеро з них вийшли у фінали у своїх вагових категоріях. Це, зокрема, Максим Галінічев (52 кг), Максим Молодан (69 кг), Дмитро Ловчинський (+91 кг), Ольга Шалімова (48 кг), Аміна Абрамова (60 кг) та Марія Ловчинська (+81 кг). Цікаво, що Дмитро та Марія Ловчинські –  єдині в історії чемпіонатів Європи брат і сестра, які обидва виступатимуть у фіналі континентального форуму.

До вашої уваги – розклад фінальних поєдинків за участю наших співвітчизників. Трансляція боїв, як завжди, буде доступна на офіційній сторінці ФБУ у Facebook.

Денна програма (початок – 16.00)

1 пара, 48 кг – Ольга Шалімова (УКРАЇНА) – Джованна Маркезе (Італія)

5 пара, 60 кг – Аміна Абрамова (УКРАЇНА) – Джемма Річардсон (Великобританія)

10 пара, +81 кг  – Марія Ловчинська (УКРАЇНА) – Марія Шишмарьова (Росія)

Вечірня програма (початок – 21.00)

2 пара, 52 кг – Максим Галінічев (УКРАЇНА) – Ахтем Закіров (Росія)

6 пара, 69 кг – Максим Молодан (УКРАЇНА) – Іван Ступін (Росія)

10 пара, +91 кг – Дмитро Ловчинський (УКРАЇНА) – Ніколоз Бегадзе (Грузія)

Слід також відзначити, що ще п’ять вітчизняних боксерів здобули бронзові нагороди Чемпіонату Європи U-22. Це – Андрій Єфимович (49 кг), Богдан Толмачов (75 кг), Анастасія Ковальчук (57 кг), Анастасія Шпанюк (75 кг) і Олеся Крисюк (81 кг). Цікава статистика навколо змагань доступна за цим посиланням.

Також до вашої уваги детальний склад усіх фінальних пар. Для завантаження файлів перейдіть за посиланням.   

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.