Василь Ломаченко повернувся! У яскравому бою в Лас-Вегасі українець переміг японця Накатані

Василь Ломаченко повернувся! У яскравому бою в Лас-Вегасі українець переміг японця Накатані

В ніч з 26-го на 27 червня в Лас-Вегасі центральною боксерською подією став поєдинок колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях, дворазового олімпійського чемпіона, української легенди боксу Василя Ломаченко проти японця Масайоші Накатані.

Українець впевнено провів бій у своєму звичному чемпіонському стилі, домінував у всіх раундах і переміг технічним нокаутом в 9-му раунді. Рефері зупинив бій після затяжної атаки Ломаченка.

Відзначимо, що на самому початку бою, у 1-му раунді Ломаченко отримав небезпечне розсічення після зіткнення головами, однак це ніяк не вплинуло на боєздатність українця. Він повністю перегравав суперника. У 5-му раунді Накатані побував у нокдауні і кілька разів був дуже близьким до остаточного важкого нокауту.  

Відразу після завершення бою на прес-конференції Василь Ломаченко кинув виклик своєму недавньому кривднику Теофімо Лопесу.

«Я дуже радий, тому що повернувся з перемогою. Відчуваю себе дуже добре, я щасливий, тому що виконав поставлене завдання від свого батька, я дотримувався вибудуваної стратегії. Я переміг і знову в строю! Всі бачили, як я переміг, всі хочуть мій реванш з Лопесом. Я чекаю!», – сказав Ломаченко.

Повторний бій Василя з Теофімо Лопесом може відбутися вже у грудні цього року.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.