Андрій Савчук: «Ворохта рада вітати провідних боксерів України!»

Андрій Савчук: «Ворохта рада вітати провідних боксерів України!»

Від 5 по 16 липня в прикарпатському місті Ворохта відбудеться збір юнацьких збірних, а також пройде підготовка провідних спортсменів області. Ми попросили члена виконкому ФБУ, президента Федерації боксу Івано-Франківської області Андрія Савчука розповісти про підготовку та проведення масштабного навчально-тренувального заходу.

– Федерації боксу Івано-Франківської області дуже рада, що Федерація боксу України регулярно вибирає для проведення зборів мальовничі куточки Карпат. Спортивно-фізкультурна база «Україна» в Ворохті рада приймати найперспективніших боксерів і боксерок України, – розповів Андрій Петрович. – Цього разу буде біля сотні спортсменів – це будуть збірники серед юнаків і юначок, які готуються до Чемпіонату Європи. Також буде займатися колосовець Юрій Захарєєв і група провідних боксерів нашої області, які проходять підготовку до Кубка України серед дорослих.

Ми раді, що цілюще повітря, мальовнича природа та хороші спортивні бази підготовки Прикарпаття можуть допомогти нашим боксерам у підготовці до відповідальних міжнародних змагань і будемо тримати кулаки за їхні подальші успіхи.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.