В Одесі відбудеться турнір на Кубок Президента Федерації боксу Одеської області серед юніорів

В Одесі відбудеться турнір на Кубок Президента Федерації боксу Одеської області серед юніорів

Боксерська громадськість Одеської області прийняла рішення провести відкритий боксерський турнір – на Кубок Президента Федерації боксу Одеської області серед юніорів 2005-2006 р.н., який пройде з 11 по 13 липня 2021 року. Турнір пройде з ініціативи боксерів Одеси на знак вдячності за велику роботу, яку регулярно виконує президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв.

Турнір відбудеться в Одесі в ДЮСШ №8, яка знаходиться селищі Котовського, вулиця – Героїв оборони Одеси, 76а. Турнір проводиться вперше і організований з метою розвитку боксу в усіх частинах міста.

Всі учасники турніру будуть нагороджені медалями та дипломами, а чемпіони змагань отримають кубки. Також кубками будуть нагороджені боксери в номінаціях «найкраща техніка», «за волю до перемоги» і «найкращому боксерові». Окремо нагороджені кубками будуть володарі 1, 2 і 3 місць в командному заліку.

Також на турнірі буде нова номінація – Кубок Президента, який буде вручено кращому боксеру змагань на думку Халіда Мусаєва. Крім того, переможцю в цій номінації буде вручено грошовий приз.

13 липня, перед початком фінальних поєдинків, відбудеться прес-конференція за участю президента Федерації боксу Одеської області Халіда Мусаєва і українського боксера Максима Молодана, який став срібним призером чемпіонату Європи U-22. У фінальному поєдинку турніру українець переміг росіянина Івана Ступіна, але через протест, поданий збірною Росії, був позбавлений золотої медалі.

Президент Федерації боксу Одеської області подарує Максиму автомобіль Mitsubishi Outlender, щоб підтримати молодого боксера, а також продемонструвати, що в Федерації цінують зусилля спортсменів і готові заохочувати тих, хто добре себе проявляє.

Кубок Президента Одеської області серед юніорів 2005-2006 р.н. стане етапом підготовки до турніру з боксу пам’яті Бориса Давидовича Литвака, який відбудеться в серпні цього року. У ньому візьмуть участь боксери з більш, ніж шести країн, включаючи українських спортсменів. Українська команда буде представлена ​​боксерами в цій віковій категорії під керівництвом тренера Віктора Петрова.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.