Члени боксерської сім’ї отримали почесні державні звання та відзнаки

Члени боксерської сім’ї отримали почесні державні звання та відзнаки

На олімпійській навчально-тренувальній базі «Конча-Заспа» у четвер, 15 липня в урочистій атмосфері  відбулося нагородження державними відзнаками та званнями визначних та заслужених діячів Федерації боксу України.

Зокрема, за вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України Указом Президента України Володимира Зеленського звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту» присуджено генеральному секретарю Федерації боксу України, одному з найбільш авторитетних та поважних спеціалістів з боксу у нашій державі Гуровичу Іллі Ароновичу.

Приблизно чверть століття – 25 років свого життя – Ілля Аронович присвятив роботі у структурі ФБУ! Ще більше років – присвятив боксу взагалі, віддаючи всього себе сповна улюбленій справі. Своєю сумлінною працею, направленою на розвиток українського боксу Ілля Аронович, безперечно, як ніхто інший, давно заслужив на високе державне визнання.

І ще дві відзнаки знайшли своїх героїв, а точніше – героїнь.

За вагомий особистий внесок у медичне забезпечення спорту вищих досягнень, підготовку спортсменів міжнародного класу, сумлінну працю і професіоналізм Почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України було нагороджено тренера-лікаря Національної збірної України Коваль Любов Іванівну.

Також за вагомий особистий внесок у медичне забезпечення спорту вищих досягнень, підготовку спортсменів міжнародного класу, сумлінну працю і професіоналізм Подякою Міністерства молоді та спорту України нагороджено тренера-масажиста Національної збірної України Кашпур Оксану Миколаївну.

Щирі вітання колегам і побажання подальших успіхів у роботі від усього колективу Федерації боксу України!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.